perjantai 13. elokuuta 2010

Nimwen esittelee itsensä

Nimimerkki irkissä: Nimwen

Nimimerkki ravelryssä, jos käytän: Sama.

Mahdollisen blogin/kotisivun osoite: Ei valitettavasti ole.

Sähköpostiosoite: heanha@utu.fi

Käykö sinulle ulkomailla asuva vaihtopari: Kyllä käy.

Lempiväri: Eniten käytän mustaa, ruskeaa ja harmaata, mutta lämpimät (enemmän keltaiseen kuin siniseen taittavat) vihreät ovat ehdottomia lemppareita. Sammalenvihreää, smaragdinvihreää, omenanvihreää…Petroolista tykkään värinä myöskin, samoin viininpunaisesta.

Inhokkiväri: Pastellivärit, beige. Keltaista en osaa käyttää, vaikka muuten kiva väri onkin.

Lempikuidut: Lampaanvilla sen kaikissa muodoissa on varmaan eniten käytetty ja tykkään kovasti, mutta haikailen toki kashmirin ja silkinkin perään ;) Olen aika lailla kaikkiruokainen, alla olevia poikkeuksia lukuunottamatta.

Inhokkikuidut/allergisoivat: Puhtaasti tekokuiduista valmistetut langat. Alpakasta en omaan käyttööni voi mitään tehdä, sillä se kutittaa sietämättömästi.

Onko sinulla lemmikkejä? Oletko eläimille allerginen? Lemmikkejä ei ole, enkä tiettävästi ole eläimille allerginen.

Neulotko, virkkaatko vai molempia?: Tähän asti olen vain neulonut, mutta virkkaaminen on alkanut kiinnostaa viime aikoina.

Minkälaista lankaa yleensä käytät? Teetkö pientä pitsiä, vai ovatko paksut langat sydäntä lähellä?: Käytän ohuita/keskipaksuja lankoja, seiskaveikan paksuiset lienee tuhdeimpia mitä varastosta tällä hetkellä löytyy. Suosikkipuikkokoot asettuvat sinne 2:n ja 4:n välimaastoon.

Onko jotain neulontaan liittyvää mitä tarvitsisit?: Virkkauskiinnostuksen myötä koukut voisivat tulla tarpeeseen.

Onko jotain mitä et tosiaan tarvitse: Sukkapuikkoja on tällä hetkellä enemmän kuin riittävästi.

Harrastatko jotain muuta?: Nyt kun mietin, niin enpä oikeastaan.

Siltävaralta että parisi haluaa tehdä jotain, kengänkoko, päänympärys..: Kengänkoko on 37-38, päänympärys 57 cm, ja käsi mahtuu s-koon kumihanskaan (eli vähän keskivertoa pienempi käpälä).

Viimeiseksi sana vapaa: Toisinaan oleelliseksi osoittautuva tiedonmurunen: olen pähkinäallergikko. Eipä sitten muuta, hyvää vaihtoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti