keskiviikko 4. elokuuta 2010

Tervetuloa!

Tämä on #neulonnan syksyvaihdon blogi! Saat kutsun tänne pyytämällä sen emolta (Tui^ irkissä). Kun vaihto alkaa, laitan blogin salasanan taakse ja sitten tätä ei näe kukaan ulkopuolinen eli tietosi ovat täällä vain vaihtajien näkyvissä.

Suunnitelma on seuraava. Pieni vaihto piristämään arkea, budjettina max 20 euroa plus postikulut. Paketista pitäisi kuoriutua ainakin lankaa sekä jotain itsetehtyä, vaikka tiskirätti tai itsevärjättyä lankaa tai jokin muuu pieni neule. Kuuntele tässä kuitenkin parisi toiveita, jos hän ei todellakaan halua tiskirättiä, älä hänelle semmoista lähetä! Aikataulu on seuraava. 13.8. päättyy ilmoitautumisaika, sen jälkeen on turha vikistä, että olisin halunnut mukaan. Nopeat syövät hitaat! Paketin pitää mennä kustin poljettavaksi viimeistään 6.9. alkavalla viikolla ja emo haluaa kuittauksen kun paketti lähtee lähettäjältä ja kun se saapuu päämääräänsä.

Jos olet kiinnostunut, laita Tuille privassa vaikka sähköpostiosoite niin saat lisätietoja ja kyselylomakkeen jossa utelen pariasi varten muutamia oleellisia asioita. Kuten allergiat, lempivärit ja -langat, mahdolliset lemmikkieläimet etc. Osoitetiedot annat vain emolle joka välittää ne parillesi, ne eivät tule tänne blogiin. Jos on kysyttävää, ehdotuksia tai muuta, huutele ihmeessä kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti